Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

martes, 16 de junio de 2009

LES OBRES DE LA BIBLIOTECA.


Com diuen al raspall..."ara ba de bo". Han començat les obres. Fa unes setmanes vingueres a pendre mides i preparar algunes coses, ahir dilluns 15 de juny començaren a fer algunes coses i preparar la nova porta d'accés a la Biblioteca (s'ha convertit una finestra en porta); hui ha vingut una grua, ha pujat part de l'estructura i han començat a treballar. Ja va vegent-se algo, ja es mou, ja falta menys per a tindre una nova Biblioteca. El camí es farà llarg però com que anirem fent... més que es faça llarg aplegarà, que és el que importa.
Les obres afectaran a la Biblioteca pel que fa a l'accés i a l'horari. L'accés serà per una porta on abans hi havia una finestra (la tercera des de la porta del Centre Cultural. Accedeix directament a la Biblioteca. L'accés al Saló d'Actes serà ara per la porta de seguretat, al carrer Lepanto. Pel que fa a l'horari, per motius de seguretat no hi haurà atenció al públic mentres els obres estiguen treballant. De moment, com que acaben a les 6 de la vesprada la Biblitoeca obrirà de 6 a 8 de la vesprada.
A l'Album de fotos de la Biblioteca s'ha obert una pàgina on anirem penjant les fotos de com vam les obres. Si vols seguir l'evolució ho tens fàcil. Volem tindre-vos informats.