Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

lunes, 6 de septiembre de 2010

ANTONIO SALAS. PERIODISME DES DE DINS.



L'AUTOR.


Baix aquest seudònim hi ha un conegut periodiste d'investigació que manté amagada la seua identitat per motius ben clars: li va la vida. Des de fa uns deu anys es dedica a destapar secrets d'allò més varitats. Com a exemple els seus llibres, a més de treball en prensa i radio.
Des de "Diario de un skin" ha rebut tants elogis com amenaces de mort. Després vindria "El año que trafiqué con mujeres" sobre el tràfic de dones. Ara presenta un nou llibre "El Palestino".


La seua tècnica de treball es la infiltració. Com ningú ho havia fet abans viu des de dins l'ambient criminal allò que vol investigar. És un dels pioners de la utilització de la càmara oculta i li dona igual grups criminals organitzats, prostitució, estats corruptes, que terrorisme. Després dels seus llibres ha vingut sempre la investigaicó policial.


Hi ha qui pensa que és massa temerari per ser real. Altres pensen que és un heroi de la prensa d'investigació. Hi ha qui afirma que é sun magnífic escriptor que sap desfressar les seues històries de realitat. El millor que pots fer es llegir els seus llibre i tindre el teu criteri.
Sobre l'autor, els seu recorregut, les conseqüencies, etc.....video






DIARIO DE UN SKIN


Un any de topo en un moviment neonazi espanyoil com a skinkead és l'experiència que compta al seu primer llibre, llibre que el va dur a altes quotes de popularitat i a rebre unes quantes amenaces de mort. Sentiment d'orgull i odi, viollència, implicació en penyes futbolístiques, conexions internacionsl, .....




Un reportatge interessant sobre el llibre..... video




EL AÑO QUE TRAFIQUÉ CON MUJERES





El segon treball el porta a infiltrar-se a les xarxes internacionals de prostitució. Un mercat de sexe amb dones indefenses; com funciona; els diners que mou, que s'amaga darrere dels anuncis del diari, la implicació de personatges coneguts que apareixen al llibre,.... Després de la publiació més èxit i més amenaces de mort



Sobre el llibre he trobat el següent ..... video


EL PALESTINO



La última aventuira d'Antonio Salas ha sigut infirltrar-se en diverses organitzacions terroristes internacionals fent-se passar per palestí baix el nom de Muhammad Abdallah. Espanya, Palestina, Israel, Marroc, Egipte, i olts altres paissos són escenaris de la investigació. Mentre llegim el llibre podem consultar a la seua web documentació complementaria al que estem llegint. A la mateixa web hi ha un estracte del llibre en poc més de quaranta pàgines.





Sobre aquest últim treball de Salas hi ha una entrevista interessant a Antena 3....video

SI VOLS LLEGIR UN ESTRACTE DEL LLIBRE ACÍ

A la prensa cal destacar sobre la publicació del llibre...

Hi ha més videos, pagines, documents,...., a internet sols es posar-se a buscar.


A INTERNET DESTAQUEM:


Podreu trobar informació i materials molt varias, complementaris als seus llibres. Fes una ullada.



La página web de l'autor: web



El blog de l'autor: blog

REVISTA NOVETATS DE SETEMBRE

Està ja disponible la revista de novetats del mes de setembre de la Biblioteca de Polinyà. Alguns la haureu rebuda per correu electrònic per estar a la llista de correus; altres podeus baixar-la ací al blog; si preferiu podeu arreplegar-la a la Biblio en paper. Les coses més importants les pose directament al blog per a la vostra comoditat: la informació sobre Gemma Lienas i la seua obra i la informació sobre Antonio Salas
Per baixar la revista ací