Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

miércoles, 15 de diciembre de 2010

EL LLIBRE ELECTRÒNIC.

Estar al dia de les noves tecnologies no resulta fàcil. Si et descuides et quedes atrasat en un tres i no res. Cada vegada més es parla de llibre electrònics, dels e-book, dels ipads, .... Intentare facilitar-vos un poc d'informació.

Bàsicament tenim al nostre abast dos tipus de pantalla: aquelles que són com pantalles d'ordinador i per tant emeteix llum per a que les pugam llegir i les pantalles amb tinta electrònica. Les primeres no fa falta explicació, la tinta electrònica pot ser si. Fes una ullada al video.










Ara pot ser tingam un poc més clara la part tecnològica. Si voleu més informació, o sou un poc més tradicional feu una ullada a l'article "El libro electrònico: guia de supervivencia para entender los dispositivos de lectura".
¿I ara que? ¿Hem compre un e-book? ¿m'espere? ¿quin és el millor?¿en que hem fixe?.... Mils de preguntes.
Resulta interessant per tindre clara la problematica dels llibres electrònics el post "Los catorce problemas mas uno del libro electrònico". Ens aclareix algunes coses. Pero també pot resultar interessant fer una ullada al següent video:








Una cosa està clara. A la velocitat que va tot pel que fa la tecnologia no és questió de perdre punt. Així que molta atenció que, com diu la veu popular..... qui perd punt paga.

lunes, 13 de diciembre de 2010

LOLA TORRES BAÑULS PREMIADA


Lola Torres Bañuls ha guanyat la XVI edició del premi de poesia María Villar, de Tafalla (Navarra). A la Biblioteca comptem amb dos dels seus llibres dedicats: Letras sobre mi cuerpo i Crónica diaria. D'ella i els seus llibres ja parlarem el passat més d'octubre al blog i eixe post hem remitisc. També trobareu una interessant entrevista al Diari de Navarra del passat dia 11. Estavem treballant amb ella la difusió de la poesia a Polinyà i haviem parlat d'un recital sobre la seua poesia i altres activitats; ara més motiu per a continuar amb el tema. Serà al mes de febrer, en principi el dia 25. Us mantindrem informats.
Publicidad:
Anuncian que la vida
es mejor cuando todo
lo que realmente importa
está a tu alcance.
Pero te levantarás mañana
sin darte cuenta
de que andas entre rejas,
sin percibir que al caminar la tierra cruje.
Del llibre Crónica diaria.