Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

martes, 23 de noviembre de 2010

NO SOC NOU PERÒ IGUAL T'AGRADE - 3

CACAO, de Michele Kahn
Una novel·la històrica de temàtica curiosa alhora que interessant. Els jueus espanyols son expulsats del seu país i alguns d'ells trobem refugi al sur de França, a la zona vasca. Allí s'enduràn els seus coneixments sobre el xocolate i les relacions comercials amb amèrica. En una trama ben urdida i que es llegeix agust anirem enterant-nos d'uns fet del nostre passat i del perquè d'algunes coses, de com feta la llei.... Animeu-vos que pense que val la pena pegar-li una llegida.

NO SOC NOU PERÒ IGUAL T'AGRADE - 2

QUAN LA LLUNA ESCAMPA ELS MORTS, d'Esperança Camps
Una novel·la urbana plena de realisme de situacions quotidianes. De víctimes d'accident, de personatges empressonats en la realitat que tenen somnis i volen fugir d'eixe mon ple de problemes que l'envolta. Fou Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira 2004.

NO SOC NOU PERÒ IGUAL T'AGRADE - 1

El curioso incidente del perro a medianoche, de Mark Haddon
Un obra diferent a totes, conmovedora i divertida. El protagonista té 15 anys, és tan intel·ligent que pot explicar la teoria de la relativitat o recitar la llista dels números prims. Però té problemes per relacionar-se no li agrada eixir de casa, ni alguns color, ni el contacte físic. Pero un fets el marcarán i faran que es qüestione i desmonte el sentit comú dels adults i fer-nos vore coses quotidianes com si fosen extranyísimes. Si no has llegit esta novel·la es la que et falta.

NOUS SEPARADORS


Esta setmana hem començat a utilitzar els nous separadors que donem a cada usuari quan trau un llibre. Fins ara l'objectiu era solament que al temps de servir-vos per saber on llegiu que us recordara quan tornar/renovar el llibre.
Les dos col·leccions anterior eren solament fotos: el 2009 edificis i llocs de Polinyà i el 2010 fotos del I Concurs de Jovens Fotògrafs. La colecció actual forma part de la Campanya "No soc nou però igual t'agrade"
Cada separador porta la imatge i el comentari sobre un llibre de la biblioteca que en el seu moment va tindrè acceptació, o que algú ha recomanat, o simplement pense resulta interessant. Una forma de difondre el que tenim. Tot amb la idea de ... no sols els llibres nous mereixen atenció.
Espere que us agrade. De moment estem donant els de "El curioso incidente del perro a medianoche" de Mark Haddon, "Cacao" de Michele Kahn i "Quan la lluna escampa els morts" d'Esperança Camps.