Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

lunes, 12 de julio de 2010

El arte de ser minimalista.


Una amiga hem parlà del llibre, que tenia interés en llegir-lo i que havia sentit que estava a internet. Després d'una búsqueda vaig comprovar que l'autor havia penjat a internet el llibre en pdf, traduit i tot. Complida la petició he pensat que igual hi ha gent interessada en llegir-lo.



NOVEL·LES CURTES EN ANGLÉS


Una sèrie de coincidències han portat a que fa uns mesos ens aplegara una donació de novel·les curtes en anglés; un tipus de material amb el que no contavem. Son un total de de 532 llibret per a un nivell d'angles com d'institut. Podeu baixar-vos la llista completa preparada en format word.

LLIBRE NOUS JULIOL 2010 - ASA LARSSON


ASA LARSSON


Una de les millors autores de la literatura escandiva actual i de les millors del món per que fa a la novel·la negra. Des les seues obres s'han dit autèntiques meravelles. El millor és comprobar-ho si li agrada el gènere i opinar en aquest mateix espai.


AURORA BOREAL


El cos del predicador més famós de Suècia apareix mutilat a una amagada esglèsia; la germana, que ha trobat el cadaver, és la sospitosa i ha de demanar ajuda a una amiga advocada, Rebecka Martinsson, que compta amb l'ajuda d'una peculiar policia embaraçada. Al poble molta gent té coses amagades i la neu de l'hiverns no tarda en tintar-se de sang.


SANGRE DERRAMADA


Esta vegada es estiu, quan brilla el sol de la mitja nit a Suècioa. Han assassinat una sacerdotisa luterana després de torturar-la. Passa el temps sense que la policia averigüe res i han de demanar l'ajuda de l'advocada; hi ha que no veu amb bons ulls que una dona es faça càrrec de l'esglèsia.