Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

miércoles, 22 de septiembre de 2010

BLOGS DE MÚSICA





Passejant per la blogosfera podem trobar moltes coses i molt variades. Per fer patent eixa variació parlar-vos de quatre pàgines que igual poden interesar-vos.
COMPARTIM.CAT
El nou ho diu tot: compartir música en català. Ells diuen de la pagìna :"Compartim.cat és una web d'enllaços a pàgines que contenen discos en descàrrega directa (Megaupload, Mediefire, Rapidshare...). Nosaltres agafem l'enllaç, el maquetem amb la portada del di
sc i la seva tracklist, i el posem a disposició de tots i totes per d
escarregar-lo sense limitacions econòmiques."
CANÇONS EN CATALÀ I MOLT MÉS
Una pàgina molt interessant. Es dedica a buscar i posar a disposició de tots música en català dels més variats estils, algunes amb una porronada d'anys. Allí he trobat un disc menut que porte molts anys buscant, de Fèlix Stop. Segurament no el coneixereu però fa.... bé deixemo en molts anys el baix sentir a Polinyà i la canço "Amor d'amo" se'm va quedar. Proveu. En les seues intencions remarca que si algú sap que un dels discs està a la venda que l'avisen i el llevarà perquè sols vol posar tot allò que no es trobable.
MEMORIAS MUSICALES.
Una col·lecció de música de fa un fum d'anys. Cantants i grups que ni havia sentit mai però que igual algú pot interessar-li. Un impressionant arxiu musical a la vostra disposició.
DEL CUPLE A LA COPLA.
Variem altra vegada d'estil. Un arxiu de cuplé i copla d'allò més complet. Sols per sentir o també per baixar. De vegades la informació resulta escasa pero no deu ser fàcil trobar-ne.
Espere que alguna de les pàgines siga del vostre gust. Si conegueu algun blog que trobeu interessant envieu-lo i anirem difonent-los
LINKS