Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

jueves, 31 de marzo de 2011

BEBETECA POLINYA

La bebeteca és un servei especial d'atenció als infants entre 0 i 3 anys, en esta primera fase, per a satisfer les necessitats dels menuts i els seus pares pel que fa a la lectura. Assessorament, recomanacions, treballs amb els xiquets, prestec de materials,....

LLEGIR?
Un bebé no conexie encara les lletres però poden llegir tres o quatre llibres en una vesprada, a la seua forma clar. Hi ha llibres amb diferents formes, tamanys, colors, textures, continguts. Es pot comptar amb sons, música, veus, cançons.
Es presenta
la possibilitat de conèixer tot una sèrie de recursos per a que pares i fills compartisquen la lectura abans del moment de l'escolarització.
Promoure la lectura quan són bebés, parlar amb ells, cantar amb ells, els fa que estiguen més preparats quan
han d'apropar-se a l'escolarització.

ON?
La biblioteca de Polinyà compleix un anys als nous locals. La nova infraestructura permet oferir més serveis que abans. Això ha portat a elaborar un pla d'animació a la lectura, un projecte a llarg plaç per aconseguir del nostre poble un espai de
lectura.
Eixa atenció als lectors, eixa promoció dels llibres i de tot els que es mou al voltant del llibre ha de començar des de ben menuts. Per això posem en marxa la bebeteca. En principi un espai molt especial de relació de pares i menuts amb personal especialitzat en el tema que acompanyarà, ajudarà, assessorarà i oferirà tot un conjunt de recursos.

QUAN?
Les sessions de la Bebeteca de Polinyà serà a les 6 de la vesprada els dies 27 d'abril, 25 de maig i 22 de juny de 2011. Per a més informació i apuntar-se crida a la Biblioteca, 96 297 37 27. ANIMAT !!

Taller d'animació a la lectura per a pares


Amb la Fundació Bromera per al foment de la lectura hem organitzat un taller que dirigirà Josep Antoni Fluixà per a orientar als pares sobre l'animació a la lectura, bàsicament xiquets fins 6 anys. L'objectiu es donar-los unes idees sobre el tema i cobrir la demanda que observem en alguns pares que venen a la biblioteca amb els seus menuts i de vegades s'agobien no sabent com actuar o respondre a certes activituts.

Per a més informació o inscriures crideua a la Biblioteca, 962973727.