Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

martes, 12 de mayo de 2009

Formem part de la Xarxa

La Biblioteca de Polinyà forma part de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana des de l'any 2004. No totes les biblioteques de la Comunitat Valenciana formen part de la Xarxa, sols aquelles que voluntariament s'afegeixen complint una sèrie de requisits. Sobre la Xarxa i els que en formem part podeu trobar informació a la web, http://xlpv.cult.gva.es. Hi ha molta informació disponible
Formar-ne part comporta una sèrie de beneficis per al socis de la Biblioteca de Polinyà. El carnet de la Biblioteca no sols és vàlid per a Polinyà sinó per a totes les Biblioteques de la Xarxa. Així, pot fer us del prèstec i tots els serveix disponibles a qualsevol de les Biblioteques que en formem part. Hi ha un mateix carnet per a tota la Xarxa.
També destacar que amb el carnet pots conseguir descomptes a la compra de llibres en alguns establiments i també en les entrades als teatres de la Generalitat Valenciana. Hi ha més informació a la web; sinó enviam un correu a bibliopolinya@hotmail.com i et remetre els llistats corresponents.
Recorda que durant l'horari que està oberta la biblioteca pots conectar-te pel messenger i t'atendre en tot allò que puga.
Continuarem informant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario