Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

viernes, 31 de diciembre de 2010

CAMPAÑA ADOPTA UN POEMA


CAMPANYA ADOPTA UN POEMA A LA BIBLIOTECA DE POLINYÀ.
De segur que hi ha un poema, la lletra d’una cançó, un tros d’algun escrit, d’algun lloc, que et resulta especial, que t’agrada.
Et proposem una activitat senzilla però important en la que pots participar: Construir un poemari. Un conjunt de poemes que responen al gust d’un conjunt de persones, totes les que formen la Biblioteca de Polinyà.
Sols has de copiar el poema, la cançó, el text en una fulla i fer-lo arribar a la Biblioteca. Allí el farem públic, l’exposarem que per tot el que vullga puga llegir-lo; al mateix temps arxivarem una copia al que serà el Poemari de la Biblioteca de Polinyà: un llibre ple de poemes de tots.
El Poemari serà presentat en una lectura pública dels poemes que el composem el diumenge 27 de febrer. Si vols pots participar en la lectura amb el poema que has enviat; sols has de dir-ho. Després el Poemari quedarà a la Biblioteca per ser llegit per sempre.
Serà un poc com participar en l’escriptura d’un llibre de poemes.
Has d’enviar abans del 20 de febrer un poema(en un full). Indica el seu autor i si ho saps de quin dels seus llibres és el poema. També el teu nom.
Animat !!
És una activitat bonica i, encara que no ho semble .... és important.
ADOPTA UN POEMA A LA BIBLIOTECA DE POLINYÀ

Imagineu un arbre nu, sense fulles, afectat per una tardor cruel; cada poema vostre serà com anar afegint una fulla verda que l'ompliga de primavera. Eixe arbre el tenim a la biblioteca i el volem omplir de fulles verdes. Aporta la teua gota de primavera abans del 20 de febrer, en ma, per email, ....un poemea teu, d'algun poeta, una lletra de cancò.

No hay comentarios:

Publicar un comentario