Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

lunes, 14 de marzo de 2011

DE LES NOVETATS DE MARÇ.....


NUEVA YORK, d'Edward Rutherfurd.
He de confesar que no coneixia a l'autor però he disfrutat amb aquesta novel·la que vaig vore recomana en algunes revistes i webs. Em varen atraure els comentaris, tot i que desconfiava per si eren tan sols publicitats. Però realment m'ha agradat; ha sigut un plaer llegir-la. No tenia massa interés en anar a Nueva York, encara que a algú li semble extrany, i ara m'agradaria poder recorrer els llocs que apareixen ahí descrit i encara es conserven. Compta la història de la ciutat al llarg de vora 400 anys, des de mitjans del segle XVII fins al 11-S. Està composta de varies generacions d'unes quantes fàmilies molt diferents; totes en algún moment acaben creuant-se, relacionant-se o enfrontant-se i encara que en algún moment semble que este o aquell personatge queda com tallat, com si li faltara alguna cosa o no saps ben be que passa,... cap problema que més endavant eixirà tot.
Al llarg del llibre he tingut que cobrir la curiositat per ampliar la informació d'alguns fets, o per vorer la localització d'algún lloc però sobre tot de buscar fotos d'edificis, monuments, etc, més quant més en apropem a l'actualitat.
Sobre l'autor està interessant el que es comenta a Hislibris; també està interessant la web que han creat amb fotos de Nueva York (pero busqueu a internet que en surten eixes i moltes més).

1 comentario:

  1. Els dos esàn tambè a la Biblio de El Perelló. El de Nova York es molt bò.

    ResponderEliminar