Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

jueves, 29 de julio de 2010

A INTERNET: EL PODER DE LA PALABRA








El nom de la pàgina hi ha qui li imposa un poc, o li resulta extrany, i realment no sé si defineix massa bé el contingut. És com una inmensa base de dades d'art, literatura, música, arquitectura, cine i un apartat d'altres.
Podem trobar a la web mils d'entrades per nom d'escriptor, de pintors, d'escultors,... Cadascun dels apartats (art, literatura, música, arquitectura, cine i altres) està per ordre alfabètic, per país, per època, per interpret en cas de música, ....etc. Però el que resulta més interessant és que ens ofereix una selecció dels treball de cadascú. Així podem escoltar música, mirar quadres, llegir fragments de llibres,.... Cada setmana seleccionen un quadre, un edifici, un àlbum de música, la música d'un autor, una banda sonora, un compositor, una pel·lícula, el fragment d'un llibre.
La selecció es extensa i variada, tant en èpoques com en paisos d'orige dels autors. Una web de qualitat per on resulta molt agradable passejar mirant obres d'art o llegint algun text mentres escoltes música.
Feu-li una ullada ..... i ja direu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario