Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

lunes, 6 de junio de 2011

LITERATURA ROMÀNTICA PER A XIQUETS GRANS.


Aquestos dos llibres de Mathias Malzieu en van atraure des de les prestatgeries per les seues portades i les contraposades opinions sobre elles que havia vist a les revistes i a internet. Així que... a llegir i a opinar. 


Vista la situació preferisc no plasmar les opinions trobades per no marcar a ningú. Si us agrada la novel·la romàntica, o els contes, o les dues coses.... heu de provar a llegir-los.

El primer fou "La mecánica del corazión" A un xiquet li han de posar un rellotge de fusta en compte de cor per culpa d'una malaltia. Per a no tindre problemes li posen tres normes: no tocar les agulles, no enfadar-se, no enamorar-se. Penseu que farà molt de cas? i... aleshores que?


L'altre és "La alargada sombre del amor". Mathias, un jove de 30 anys, perd a sa mare. En mig del dolor se li apareix un gegant doctor en sombrologia que li explica que dominant les sombres podrà combrate el dolor i la mort.

Són ràdid de llegir. Així que ... mans a la feina. Ah! i deixeu algún comentari (no passa res extrany si n'escriviu algun) i aixì vorem com van les opinions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario